غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

سفر هیأت امنیتی رژیم صهیونیستی به قاهره

رسانه‌های صهیونیستی بامداد سه‌شنبه گزارش دادند که هیأتی متشکل از سران موساد و شاباک برای دیدار با رئیس سیا و گفتگو درباره توافق مبادله اسرا با حماس، به پایتخت مصر سفر می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه از سفر هیأتی امنیتی از این رژیم به قاهره در آینده نزدیک خبر دادند.

 

وبگاه عبری «واللا نیوز» طی گزارشی در این‌باره نوشت که هیأتی متشکل از «دیوید بارنیع» و «رونن بار» سران سازمان‌های موساد و شاباک برای دیدار با «ویلیام برنز» رئیس سازمان جاسوسی سیا به مصر سفر می‌کنند.

 

بر اساس این گزارش، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با سفر این هیأت به قاهره برای گفتگو درباره توافق مبادله اسرا با حماس، موافقت کرده است.

 

پیش از این، یک مقام آمریکایی از احتمال حصول توافق میان رژیم صهیونیستی و حماس در اوایل هفته جاری میلادی در زمینه آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست باقیمانده خبر داده بود.

 

باوجود گذشت ۱۲۸ روز از جنگ علیه غزه و افزایش تلفات ارتش رژیم اسرائیل که موجب عقب‌نشینی گردان‌ها و تیپ‌های نظامی شده، نتانیاهو از چند روز گذشته با رد شروط حماس برای آتش‌بس مدعی شده که حمله زمینی را تا رفح ادامه داده و ظرف ۲ هفته آینده عملیات در این شهر جنوبی غزه را آغاز خواهد کرد.

 

با این حال، «أسامه حمدان» از رهبران جنبش حماس با تأکید بر اینکه هر توافقی که شامل توقف حملات به غزه نباشد، خواسته‌های ملت فلسطین را محقق نمی‌کند، گفت که پاسخ تل‌آویو به پیشنهاد پاریس، فقط موانعی ایجاد کرده است که هیچ کمکی به حصول توافق نمی‌کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر